Lees hier de blog van Bouwenklushulp Hillebrand in Franeker

 • 24/08/2020
  Uw nieuwe schutting laten plaatsen

  Als u eindelijk uw perfecte schutting heeft gevonden dan is het tijd om deze te gaan plaatsen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u moet deze klus niet onderschatten. Om ervoor te zorgen dat u schutting efficiënt en professioneel wordt geplaatst, zodat hij nog vele jaren stevig rechtop blijft staan, laat u hem plaatsen door een specialist. In deze blog vertellen we u er alles over.

  Lees meer
 • steigers
  09/03/2020
  Uw badkamer verbouwen of renoveren in 7 eenvoudige stappen

  Het renoveren of verbouwen van een badkamer is een flinke klus. Daarom is het verstandig om voordat u aan het proces begint, goed na te denken over hoe u dit moet aanpakken. In deze blog helpen we u op weg met zeven eenvoudige stappen die u kunt nemen om uiteindelijk de badkamer te hebben waar u van droomt.

  Lees meer
 • 23/10/2019
  10 tips over werken met een rolsteiger

  Bij het werken met rolsteigers moet veiligheid voorop staan. Sinds 1 januari 2018 gelden er dan ook strenge regels voor het monteren, demonteren en werken met rolsteigers. Maar waar moet u precies op letten? Bouw- en Klushulp Hillebrand in Friesland heeft 10 tips op een rijtje gezet over waar u op moet letten als u zelf een rolsteiger gebruikt.

  Lees meer