Lees hier de blog van Bouw- en Klushulp Hillebrand in Franeker

 • 24/08/2020
  Uw nieuwe schutting laten plaatsen

  Als u eindelijk uw perfecte schutting heeft gevonden dan is het tijd om deze te gaan plaatsen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u moet deze klus niet onderschatten. Om ervoor te zorgen dat u schutting efficiënt en professioneel wordt geplaatst, zodat hij nog vele jaren stevig rechtop blijft staan, laat u hem plaatsen door een specialist. In deze blog vertellen we u er alles over.

  Lees meer
 • steigers
  09/03/2020
  Uw badkamer verbouwen of renoveren in 7 eenvoudige stappen

  Het renoveren of verbouwen van een badkamer is een flinke klus. Daarom is het verstandig om voordat u aan het proces begint, goed na te denken over hoe u dit moet aanpakken. In deze blog helpen we u op weg met zeven eenvoudige stappen die u kunt nemen om uiteindelijk de badkamer te hebben waar u van droomt.

  Lees meer
 • 23/10/2019
  Richtlijnen voor steigers van staal

  Iedere dag werken duizenden mensen op, rond en met steigers. Bijvoorbeeld om bouwwerkzaamheden uit te kunnen voeren of om onderhoud te plegen aan gevels, kozijnen of daken. Als echter een steiger verkeerd is opgebouwd of niet sterk genoeg is, kan deze instorten. Zowel aan het materiaal als aan de bouw en het gebruik van steigers zijn dan ook strenge regels verbonden.

  Lees meer
 • 23/10/2019
  10 tips over werken met een rolsteiger

  Bij het werken met rolsteigers moet veiligheid voorop staan. Sinds 1 januari 2018 gelden er dan ook strenge regels voor het monteren, demonteren en werken met rolsteigers. Maar waar moet u precies op letten? Bouw- en Klushulp Hillebrand in Friesland heeft 10 tips op een rijtje gezet over waar u op moet letten als u zelf een rolsteiger gebruikt.

  Lees meer